Dodenherdenking 4 mei 2017

Op donderdag 4 mei 2017 speelde Aalsmeers Harmonie bij Dodenherdenking bij de Propeller in Kudelstaart. Ondanks de frisse wind waren er veel toeschouwers aanwezig. Leerlingen van de drie Kudelstaartse basisscholen, de OBS, de Graankorrel en de Antoniusschool verzorgden voordrachten. Gemeenteraadslid Dick Kuin vertelde een mooi, persoonlijk verhaal. Aalsmeers Harmonie heeft verschillende muziekstukken ten gehore gebracht. Om 19.58 speelde Martijn van Dam het taptoesignaal, waarna er twee minuten stilte gehouden werd. Om 20.02 uur klonk het Wilhelmus. Hierna werden de kransen bij het monument gelegd en werd de herdenking afgesloten. Het was een prachtige, respectvolle ceremonie.

Op Aalsmeervandaag.nl kunt meer over de herdenking bij de Propeller in Kudelstaart lezen: http://www.aalsmeervandaag.nl/nieuws/Algemeen/persoonlijke-verhalen-bij-herdenking-kudelstaart

 

Daar troffen wij ook deze prachtige foto aan, gemaakt door Ilse Zethof:

Reactie schrijven

Commentaren: 0