Zwijmel mee met Aalsmeers Harmonie

Ter ere van Valentijnsdag zijn de leden van Aalsmeers Harmonie weer aan de slag gegaan. Na de eerdere succesvolle digitale projecten presenteren wij hierbij dan ook met trots ons Valentijnsproject!

 

Samen met zangeres Lianda van der Schilden en zanger Rutger Bulsing hebben we het nummer Something Stupid in de versie van Nicole Kidman en Robbie Williams in een Aalsmeers jasje gestoken. De partijen zijn door alle leden en door Lianda en Rutger thuis opgenomen en daarna digitaal onder elkaar gezet door onze dirigent Maron Teerds.Dirk & Margriet van het Digitaal Comité hebben vervolgens de beelden prachtig gemonteerd.

 

De Aalsmeerse Lianda van der Schilden is onderdeel van (de deels Zweedse formatie) Four Doors. Gewapend met haar gitaar en samen met de mannen van de band schrijft ze pop-nummers die ze in eigen beheer uitbrengen. Hun muziek is toegankelijk, maar toch veelzijdig. Daarnaast speelde ze Maria in een lokale opvoering van The Sound of Music en trad eerder op met twee samenwerkende orkesten waarbij ze Like a Prayer van Madonna ten gehore bracht. De corona-tijd heeft ze gebruikt om met bevriende zangers en zangeressen online samenwerkingen op te zetten, die onder andere een cover van Can't Help Falling In Love hebben opgeleverd. 

 

Rutger Bulsing is een acteur en zanger en bekend van onder andere Soldaat van Oranje en Les Miserables. Ook presenteert en zingt hij regelmatig bij diverse concerten en vele andere evenementen.  Rutger schrijft regelmatig liedteksten, vertalingen en scripts voor verschillende shows, artiesten en evenementenbureaus. De officiële Nederlandse vertalingen van JEKYLL & HYDE en SCROOGE zijn van zijn hand. 

 

Zwijmel weg bij de romantische klanken en beelden!