Aalsmeers Harmonie

Aalsmeers Harmonie is een actieve muziekvereniging in Aalsmeer. Op deze site kunt u alles lezen over de harmonie en haar activiteiten. Zo vindt u hier de activiteitenkalender, verslagen en foto's van de optredens.

Bent u enthousiast geworden? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. U vindt meer informatie en een aanmeldformulier op onze pagina 'Leden'. Speelt u geen instrument, maar wilt u de harmonie steunen? Word dan donateur!

 


Concertlezing De Elementen

Op vrijdag 14 januari 2022 komen kunst en muziek samen tijdens de concertlezing De Elementen.

Een avond met muziek van Aalsmeers Harmonie afgewisseld door een lezing van Constantijn Hoffscholte, operationeel directeur van het Flower Art Museum.

Laat u meeslepen door muziek en verhalen rond De Elementen!

 

Wat heeft Frida Kahlo gemeen met The Beatles? Pieter Bruegel met Harry Mulisch? En William Turner met Earth, Wind & Fire?

Allemaal maakten zij kunst waarin de elementen centraal staan: water, vuur, aarde en lucht. Ook in de muziek spelen de elementen een grote rol.

 

De concertlezing vindt plaats in het Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer en duurt van 20.00 tot circa 22.00 uur (incl. pauze). 

Tickets zijn € 17,50 incl. koffie/thee bij binnenkomst. Museumvrienden en donateurs van Aalsmeers Harmonie betalen € 14,50. 

Bestellen kan via deze link of tel. 0297-364400. 

 

Voor deze activiteit is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk.

 


Digitale projecten in Coronatijd

Na slechts 5 weken live repeteren, moesten wij enkele weken terug toch weer besluiten te stoppen met repeteren vanwege de tweede golf met Corona-besmettingen. Om toch van ons te laten horen hebben wij verschillende digitale projectjes opgenomen. U vindt deze allemaal terug op onze pagina Nieuws. Welk project vindt u het leukste? Laat het ons weten door een reactie op het nieuwsbericht!


Koperblazers gezocht!

Kijk op onze ledenpagina voor meer informatie. Aanmelden kan via het inschrijfformulier of via een mailtje aan Joan de Ruiter.